Kérdésed van? Hívj minket! +36306510281

Áttetsző esernyő - My Little Pony
Áttetsző esernyő - My Little Pony
2 200 Ft 
990 Ft

Áttetsző esernyő - My Little Pony

Raktáron   (1 db)
Használt termék
55
2 200 Ft 
990 Ft
Kezdete: 2024.02.22   A készlet erejéig!
Kedvezmény: 55
Megtakarítás 1 210 Ft
Raktárról, azonnal
1 db
Részletek

56 cm hosszú

Anyaga: 100% Poliészter 

Fedezd fel a varázslatos világot a mesehősös gyerek esernyővel!

 

Képzeld el, hogy a gyermeked kedvenc mesehősével sétálhat az esőben! Az új mesehősös gyerek esernyővel a lehető legjobb módja annak, hogy a kicsik élvezzék az esős időjárást és közben közelebb kerüljenek a kedvenc karakterükhöz.

Főbb jellemzők:

  1. Mesehősök: A gyerek esernyő különböző népszerű mesehősökkel van díszítve. A sokszínű választék lehetővé teszi, hogy a gyermeked kiválaszthassa a kedvencét.

  2. Kiváló minőség: Az esernyő tartós anyagból készült, hogy hosszú ideig kitartson. A könnyű és tartós vázszerkezet ellenáll az erős széllökéseknek is.

  3. Biztonságos és ergonomikus: Az esernyő ergonomikus fogantyúval rendelkezik, amely tökéletesen illeszkedik a gyermek kis kezébe. Az esernyő nyitásakor és zárásakor biztonságos mechanizmus gondoskodik arról, hogy a gyermeked ne szúrja meg magát.

  4. Könnyen kezelhető: Az esernyő egyszerűen nyitható és zárható, így a gyermeked könnyedén tudja használni. Könnyű súlya lehetővé teszi, hogy a gyermeked magával vigye az iskolába, kirándulásokra vagy a barátokhoz.

  5. Esztétikus design: A mesehősös gyerek esernyő szép és élénk színekkel van díszítve, amelyek feldobják a legesősebb napokat is. A gyermekek imádni fogják az esernyőt, amely nemcsak praktikus, hanem stílusos kiegészítője is lesz a szettjüknek.

Ne engedd, hogy az esős időjárás elrontsa a gyermeked hangulatát! Szerezd be neki a mesehősös gyerek esernyőt, hogy új kalandokba indulhasson kedvenc hősével az oldalán. Legyen része a mesében még a legszürkébb napokon is!

 

Adatok
Gyártó
MyLittlePony
Állapot
használt termék
Cikkszám
bi7916
A vásárlás után járó pontok
10 Ft
Hasonló termékek