Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

725 Ft
Menny.:db

Várható szállítási idő raktáron lévő termékeknél: 1. Személyes átvétel: a rendelés leadása után szinte azonnal átvehető, termékeink raktáron vannak. (nyitvatartási időben) 2. Átutalás: az összeg beérkezte után átadjuk a csomagot a szállítónak, ezután 2-4 munkanap. 3. Utánvét: 2-4 munkanap.

Várható szállítási idő külső raktáron lévő terméknél: 1. Személyes átvétel: 4 munkanapon belül 2. Átutalás: az összeg beérkezte után átadjuk a rendelést a külső raktárnak, ezután 4-6 munkanap. 3. Utánvét: 4-6 munkanap. Ezeknél a termékeknél az időgarantált 1 napos csomagküldés nem választható!

Szállítási díjainkról itt tájékozódhatsz.

Termékeinket más platformokon is áruljuk, így előfordulhat,hogy a megrendelt termék már nincs meg. A biztonság kedvéért várd meg az utalással/elindulással, amíg visszaigazoljuk a termék(ek) meglétét és a pontos végösszeget.

Rajzolni tanulok - 6 éves - ÚJ

Cikkszám: ak59-3
Elérhetőség: Raktáron, azonnal
Várható szállítás: 2022. augusztus 12.
725 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Rajzolni tanulok - 6 éves - ÚJ

A “Rajzolni tanulok” című új négyrészes sorozatunkat azoknak az óvodáskorú gyerekeknek készítettük, akik szeretnék megtenni az első lépéseket a szisztematikus rajztanulás irányába. Ezek a füzetek nem csak a kézügyességet fejlesztik, hanem hitet adnak a gyerekeknek abban, hogy ők is képesek hűen ábrázolni az őket körülvevő világot. Minden füzetet más korcsoport számára készítettünk, fokozatosan nehezítve a végrehajtandó feladatokat. Mindegyik részben tizenöt egyszerű rajz található, amelyeket részben szaggatott vonalak mentén, részben önálló alkotásként kell megrajzolni.
Külön vonzerőt jelentenek a közepén található, felragasztható színes matricák, amelyek mintául szolgálhatnak a már kész rajzok kiszínezéséhez.
Ugyanitt vannak a “Bravó!” feliratú matricák is, amelyekkel a kicsinyeiket jutalmazhatjuk a nagyszerű műalkotásaikért.

Állapot Új, címkés termék
Az oldal tetejére