Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

935 Ft
Menny.:db

Várható szállítási idő raktáron lévő termékeknél: 1. Személyes átvétel: a rendelés leadása után szinte azonnal átvehető, termékeink raktáron vannak. (nyitvatartási időben) 2. Átutalás: az összeg beérkezte után átadjuk a csomagot a szállítónak, ezután 2-4 munkanap. 3. Utánvét: 2-4 munkanap.

Várható szállítási idő külső raktáron lévő terméknél: 1. Személyes átvétel: 4 munkanapon belül 2. Átutalás: az összeg beérkezte után átadjuk a rendelést a külső raktárnak, ezután 4-6 munkanap. 3. Utánvét: 4-6 munkanap. Ezeknél a termékeknél az időgarantált 1 napos csomagküldés nem választható!

Szállítási díjainkról itt tájékozódhatsz.

Termékeinket más platformokon is áruljuk, így előfordulhat,hogy a megrendelt termék már nincs meg. A biztonság kedvéért várd meg az utalással/elindulással, amíg visszaigazoljuk a termék(ek) meglétét és a pontos végösszeget.

Környezetismeret 2. osztály - Iskolai gyakorló és tesztfüzet - ÚJ

Cikkszám: szal303
Elérhetőség: Raktáron, azonnal
Várható szállítás: 2022. augusztus 12.
935 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Környezetismeret 2. osztály - Iskolai gyakorló és tesztfüzet - ÚJ

Környezetismeret iskolai gyakorló és tesztfüzet

Gyakorló füzetünk 2. osztályos gyermekeknek készült.

Manapság gyermekeink információs csatornája igen sokrétű. Nagy érdeklődéssel fordulnak az őket körülvevő világ felé. Foglalkoztató füzetünk segít az iskolában tanult ismeretek elmélyítésében.

A környezetismeret olyan fontos tantárgyak alapjait készíti elő, mint a biológia, a földrajz, a fizika és a kémia.


 Méret: 210 x 297 mm

Oldalszám: 32 oldal

Kötés: puha

Állapot Új, címkés termék
Az oldal tetejére