Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jelmezek

Gyerek és felnőtt jelmezek nagy választékban, minden méretben, minden korosztálynak.

Farsangra, házibulira, jelmezbálra, bolondballagásra, egy rééémesen jó Halloween partira, vagy csak úgy, otthonra, mert beöltözni, átváltozni jó

Rendezés:

Süni filc maszk, álarc (gyerek méret) - ÚJ

Cikkszám: jel106 - hoho-19507
1.290 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Barna maci, medve filc maszk, álarc (gyerek méret) - ÚJ

Cikkszám: jel106 - hoho-19508
1.290 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Őzike filc maszk, álarc (gyerek méret) - ÚJ

Cikkszám: jel106 - hoho-19509
1.290 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Páva filc maszk, álarc (gyerek méret) - ÚJ

Cikkszám: jel106 - hoho-19510
1.290 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Fehér nyuszi filc maszk, álarc (gyerek méret) - ÚJ

Cikkszám: jel106 - hoho-19511
1.290 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Róka filc maszk, álarc (gyerek méret) - ÚJ

Cikkszám: jel106 - hoho-19512
1.290 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Ördög szett (fejpánt+maszk) - ÚJ

Cikkszám: jel137 - hoho-19385
1.890 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

8 évesre rózsaszín hercegnős ruha

Cikkszám: jel21 - ba1915
2.500 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

98-as fekete póló ezüst-fehér mintával, jelmeznek is jó - SWAT - Kiki & Koko - ÚJ

Cikkszám: r69 - 0098
2.890 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

104-es fekete póló ezüst-fehér mintával, jelmeznek is jó - SWAT - Kiki & Koko - ÚJ

Cikkszám: r69 - 0104
2.890 Ft
Raktáron (rendelés után azonnal)

Jelmez - az átváltozás öröme

Beöltözni már az őskorban is divat volt: az ősember is felvette az állatok szőrméjét - igaz, hogy ő még azért, mert nagyon fázott... De aztán jöttek a sámánok, akik már kifejezetten azért öltöztek be, hogy máshogy nézzenek ki mint a többi ember, ezzel is jelezvén, hogy ők mások, varázslók, gyógyítók... A beöltözés, a jelmezviselés talán itt vette kezdetét.

Királylányok, sárkányok, lovagok - mesevilág

Gyermekként, mikor áhítattal hallgatjuk édesanyánk szájából a mesét, mindannyian elképzeljük, milyen is lenne, ha ez a sok csoda velünk történne meg. Mit tennénk Mátyás király helyében, amikor a ruhában jár-kel a nép között, milyen lenne korlátlan hatalommal rendelkezni, ha mi lennénk a király, a hercegnő, a nagyúr, és hogy Lúdas Matyi helyében bizony mi lehet, hogy nem csak háromszor adtuk volna vissza Döbröginek azt, ami jár neki. 

Szuperhősök a mindennapokban

A Marvel, a Disney szerves részei lettek az életünknek. Régebben a képregényekben, aztán a mozikban, majd a tv-ben megismerkedhettünk sok furcsa lénnyel: a repülő hősök, a hatalmas erejű emberek, a szárnyas istennők mind-mind érdekes karakter, nem csoda hogy a gyerekek Superman, Pókember, Vasember, Thor, Wonder Woman bőrébe akarnak bújni. Nem csak a farsang jó alkalom erre, hanem akár otthona mindennapokba is szívesen vesznek fel jelmezt.

Az együtt töltött idő öröme

A legnagyobb öröm egy kisgyermek életében az, ha a szüleivel együtt közösen csinálhat valamit és ha a szülő velük bohóckodik akár. Mi lehet annál viccesebb, amikor apa egy keménykalapot nyom a fejébe, sétapálcát vesz a kezébe és úgy csinál, mint az öreg rokon nagybácsi, aki roppant szeretetreméltó, de mégiscsak öreg és például furcsán jár. Apa apa szuperul le tudja utánozni, a gyermek pedig csak kacag és kacag... Hát még ha anya is beöltözik a furcsa bácsi furcsa feleségévé...

Parti, buli, zsúr

Mi lehetne jobb alkalom a beöltözésre, mint egy jó hangulatú összejövetel? Legyen szó akár felnőtt buliról, vagy egy szülinapi zsúrról, egy halloween partiról, egész biztos, hogy a jelmezbál mindig tarol. Lehet a parti rögtönzött, vagy jó előre megszervezett, akár otthoni dolgokból is pillanatok alatt lehet bárkiből bármi. Hercegnő, királynő, király, lovag, cowboy, sheriff, indián, udvari bolond, udvarhölgy, írnok, szuperhős jelmez nálunk mind-mind készleten van, minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző jelmezt, kelléket. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt:)

Fiús jelmezek------>

Lányos jelmezek itt ----->

állatos jelmezek---->

Felnőtt jelmezek---->

Kiegészítők---->

 

 

 

Az oldal tetejére