Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Jelmezek

Gyerek és felnőtt jelmezek nagy választékban, minden méretben, minden korosztálynak.

Farsangra, házibulira, jelmezbálra, bolondballagásra, egy rééémesen jó Halloween partira, vagy csak úgy, otthonra, mert beöltözni, átváltozni jó

Rendezés:

Unikornis jelmezkiegészítő szett

Cikkszám: jel101 - gad1479
2.490 Ft
Raktáron, azonnal

10-12 évesre katona, military jelmez szett - ÚJ

Cikkszám: jel140 - 10123
8.890 Ft
Raktáron, azonnal

Fa kard, lovagi kard, jelmezkiegészítő, 63 cm - ÚJ

Cikkszám: jel216 - 4566
2.490 Ft
Raktáron, azonnal

Fa kard, jelmezkiegészítő, 52 cm - ÚJ

Cikkszám: jel216 - 7311
2.490 Ft
Raktáron, azonnal

4-6 évesre fekete-piros denevéres jelmezszoknya (hibás)

Cikkszám: jel23 - bzs0761
1.490 Ft
Raktáron, azonnal

Nőm M-es fekete jelmezruha - Halloween

Cikkszám: jel26 - 1138
2.890 Ft
Raktáron, azonnal

Női szexi szobalány jelmez szett (kb M-es méret) - ÚJ

Cikkszám: jel26 - 88610
6.890 Ft
Raktáron, azonnal

Mancs Őrjárat, Ryder jelmez 3-4 év - Paw Patrol - ÚJ

Cikkszám: jel48 - jav3434
12.990 Ft
Raktáron, azonnal

98-104-es rohamosztagos jelmezruha - Star Wars

Cikkszám: jel31 - ba202 1614
3.800 Ft
Raktáron, azonnal

Jelmez - az átváltozás öröme

Beöltözni már az őskorban is divat volt: az ősember is felvette az állatok szőrméjét - igaz, hogy ő még azért, mert nagyon fázott... De aztán jöttek a sámánok, akik már kifejezetten azért öltöztek be, hogy máshogy nézzenek ki mint a többi ember, ezzel is jelezvén, hogy ők mások, varázslók, gyógyítók... A beöltözés, a jelmezviselés talán itt vette kezdetét.

Királylányok, sárkányok, lovagok - mesevilág

Gyermekként, mikor áhítattal hallgatjuk édesanyánk szájából a mesét, mindannyian elképzeljük, milyen is lenne, ha ez a sok csoda velünk történne meg. Mit tennénk Mátyás király helyében, amikor a ruhában jár-kel a nép között, milyen lenne korlátlan hatalommal rendelkezni, ha mi lennénk a király, a hercegnő, a nagyúr, és hogy Lúdas Matyi helyében bizony mi lehet, hogy nem csak háromszor adtuk volna vissza Döbröginek azt, ami jár neki. 

Szuperhősök a mindennapokban

A Marvel, a Disney szerves részei lettek az életünknek. Régebben a képregényekben, aztán a mozikban, majd a tv-ben megismerkedhettünk sok furcsa lénnyel: a repülő hősök, a hatalmas erejű emberek, a szárnyas istennők mind-mind érdekes karakter, nem csoda hogy a gyerekek Superman, Pókember, Vasember, Thor, Wonder Woman bőrébe akarnak bújni. Nem csak a farsang jó alkalom erre, hanem akár otthona mindennapokba is szívesen vesznek fel jelmezt.

Az együtt töltött idő öröme

A legnagyobb öröm egy kisgyermek életében az, ha a szüleivel együtt közösen csinálhat valamit és ha a szülő velük bohóckodik akár. Mi lehet annál viccesebb, amikor apa egy keménykalapot nyom a fejébe, sétapálcát vesz a kezébe és úgy csinál, mint az öreg rokon nagybácsi, aki roppant szeretetreméltó, de mégiscsak öreg és például furcsán jár. Apa apa szuperul le tudja utánozni, a gyermek pedig csak kacag és kacag... Hát még ha anya is beöltözik a furcsa bácsi furcsa feleségévé...

Parti, buli, zsúr

Mi lehetne jobb alkalom a beöltözésre, mint egy jó hangulatú összejövetel? Legyen szó akár felnőtt buliról, vagy egy szülinapi zsúrról, egy halloween partiról, egész biztos, hogy a jelmezbál mindig tarol. Lehet a parti rögtönzött, vagy jó előre megszervezett, akár otthoni dolgokból is pillanatok alatt lehet bárkiből bármi. Hercegnő, királynő, király, lovag, cowboy, sheriff, indián, udvari bolond, udvarhölgy, írnok, szuperhős jelmez nálunk mind-mind készleten van, minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző jelmezt, kelléket. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt:)

Fiús jelmezek------>

Lányos jelmezek itt ----->

állatos jelmezek---->

Felnőtt jelmezek---->

Kiegészítők---->

 

 

 

Az oldal tetejére