Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Jelmezek

Jelmezek

Gyerek és felnőtt jelmezek nagy választékban, minden méretben, minden korosztálynak.

Farsangra, házibulira, jelmezbálra, bolondballagásra, egy rééémesen jó Halloween partira, vagy csak úgy, otthonra, mert beöltözni, átváltozni jó

Rendezés:
Nézet:
Cikkszám: jel102 - AL-089
3.500 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel101 - al-0058
4.500 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel101 - al1115
3.800 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel103 - bix091
1.290 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel103 - bix889
990 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel106 - bix071
1.290 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel206 - ba113 083
1.500 Ft 490 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel44 - ba207 2563
1.500 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel109 - kin1523
1.890 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel209 - kin1100
1.890 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel209 - kin5511
2.890 Ft
Raktáron
Cikkszám: jel213 - kin1202
1.890 Ft
Raktáron

Jelmez - az átváltozás öröme

Beöltözni már az őskorban is divat volt: az ősember is felvette az állatok szőrméjét - igaz, hogy ő még azért, mert nagyon fázott... De aztán jöttek a sámánok, akik már kifejezetten azért öltöztek be, hogy máshogy nézzenek ki mint a többi ember, ezzel is jelezvén, hogy ők mások, varázslók, gyógyítók... A beöltözés, a jelmezviselés talán itt vette kezdetét.

Királylányok, sárkányok, lovagok - mesevilág

Gyermekként, mikor áhítattal hallgatjuk édesanyánk szájából a mesét, mindannyian elképzeljük, milyen is lenne, ha ez a sok csoda velünk történne meg. Mit tennénk Mátyás király helyében, amikor a ruhában jár-kel a nép között, milyen lenne korlátlan hatalommal rendelkezni, ha mi lennénk a király, a hercegnő, a nagyúr, és hogy Lúdas Matyi helyében bizony mi lehet, hogy nem csak háromszor adtuk volna vissza Döbröginek azt, ami jár neki. 

Szuperhősök a mindennapokban

A Marvel, a Disney szerves részei lettek az életünknek. Régebben a képregényekben, aztán a mozikban, majd a tv-ben megismerkedhettünk sok furcsa lénnyel: a repülő hősök, a hatalmas erejű emberek, a szárnyas istennők mind-mind érdekes karakter, nem csoda hogy a gyerekek Superman, Pókember, Vasember, Thor, Wonder Woman bőrébe akarnak bújni. Nem csak a farsang jó alkalom erre, hanem akár otthona mindennapokba is szívesen vesznek fel jelmezt.

Az együtt töltött idő öröme

A legnagyobb öröm egy kisgyermek életében az, ha a szüleivel együtt közösen csinálhat valamit és ha a szülő velük bohóckodik akár. Mi lehet annál viccesebb, amikor apa egy keménykalapot nyom a fejébe, sétapálcát vesz a kezébe és úgy csinál, mint az öreg rokon nagybácsi, aki roppant szeretetreméltó, de mégiscsak öreg és például furcsán jár. Apa apa szuperul le tudja utánozni, a gyermek pedig csak kacag és kacag... Hát még ha anya is beöltözik a furcsa bácsi furcsa feleségévé...

Parti, buli, zsúr

Mi lehetne jobb alkalom a beöltözésre, mint egy jó hangulatú összejövetel? Legyen szó akár felnőtt buliról, vagy egy szülinapi zsúrról, egy halloween partiról, egész biztos, hogy a jelmezbál mindig tarol. Lehet a parti rögtönzött, vagy jó előre megszervezett, akár otthoni dolgokból is pillanatok alatt lehet bárkiből bármi. Hercegnő, királynő, király, lovag, cowboy, sheriff, indián, udvari bolond, udvarhölgy, írnok, szuperhős jelmez nálunk mind-mind készleten van, minden korosztály megtalálja a neki leginkább tetsző jelmezt, kelléket. A lehetőségeknek csak a képzelet szab határt:)

Fiús jelmezek------>

Lányos jelmezek itt ----->

állatos jelmezek---->

Felnőtt jelmezek---->

Kiegészítők---->