Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

GYIK


Kedves Vásárlóink!

A hivatalos irányadó az ÁSZF és az adatvédelmi tájékoztató, de szeretnénk néhány, az Önöket a legjobban érdekelhető kérdések
közül néhányat itt közérthető nyelven megválaszolni.Személyesen az üzletünkbe látogató vevőink figyelmébe ajánljuk:
Ugyan az interneten kínált  termékeink a boltban mind megtalálhatók, de ha a webáruházunkban böngészve megtetszik valami, kérjük, RENDELJE MEG! Nincs kockázat!
Előnyei: ha megrendeli, pontosan tudjuk, Ön mire gondolt, Ön pedig tájékoztatást kap a termék átvételéről.
Ha nem tetszik, kicsi, nagy, stb. a kiválasztott termék, természetesen nem kell átvenni. Ha elviszik és otthon derül ki, hogy a termék akármilyen okból nem megfelelő, úgy 3 munkanapon azt - a boltból elvitt állapotában - vissza lehet hozni, a pénzt blokk ellenében visszafizetjük.

Termékeink:
Üzletünk jó minőségű használt gyerekruhákat, női és férfi ruhákat, játékokat, kiegészítőket forgalmaz. Amennyiben a termék mégis új, gyári címkével ellátott, úgy a megnevezés végére bekerül az "ÚJ" szó. (pl: 86-os csíkos napozó - ÚJ).


A vásárlás menete:

Webáruházunkban regisztráció, majd belépést követően vásárolhat. Vásárolhat regisztráció nélkül is, úgy a véglegesítéskor kérjük megadni az adatokat.
 

A kívánt termékeket kosárba helyezve a Bevásárlókosár menüpontban lehet megvenni. 
A megrendelésről minden esetben KÉT visszaigazoló e-mailt kap. Az első egy automata visszaigazolás, hogy a megrendelését befogadtuk.
A másodikat mi írjuk, ez tartalmazza a további teendőket, valamint, hogy megvan-e az összes kiválasztott termék.
Kérjük, várja meg ezt a második e-mailt az utalással, hogy elkerüljük az esetlegesen hiányzó tételek miatt a visszautalást.
A Felicity Webáruhát termékeit több helyen is forgalmazzuk, így ritkán, de néha előfordul, hogy nem tudjuk levenni időben a webáruházból. Ha ilyesmi előfordul, szíves elnézését kérjük.
 
Szállítás:
Személyes átvétel: Felicity Bababolt, 1116 Bp. Fehérvári út 213,
Albertfalvai termelői piac hátsó oldala. nyitva: h-cs: 9-17, p: 9-14
Boltunkban készpénzzel és bankkártyával is fizethet.
 
Az aktuális szállítási díjakról itt tájékozódhat.
 
Téves, hibás árak, elírások a weboldalon:
Mivel nálunk is emberek dolgoznak, akik néha hibát vétenek és mi is informatikai rendszerekkel dolgozunk, amikben lehetnek hibák, vagy elírások,
így szeretnénk felhívni vásárlóink figyelmét, hogy az elírásokért nem vállalunk felelősséget. Minden lehetőt elkövetünk, hogy ilyesmi ne forduljon elő és adatbázisunkat folyamatosan ellenőrizzük, de minden igyekezetünk ellenére sajnos volt már erre precedens.
Értjük ezalatt pl., ha egy termék 0 forintért, vagy irreálisan alacsony áron kerül fel a webáruházba, vagy nem elérhető már a termék.
Amennyiben bizonytalan, hogy valaminek tényleg a az ára, amit a weboldalon lát, érdemes felvenni velünk a kapcsolatot az érintett termékkel kapcsolatosan, illetve
szívesen vesszük, ha jelzik nekünk a láthatólag hibás feltöltéseket.
 
 
A jogi háttérinformáció itt érhető el: https://net.jogtar.hu/jogszabaly?docid=A0800047.TV
 

Egyéb kérdéseivel, kéréseivel kérjük forduljon Vevőszolgálatunkhoz.

 


Jó vásárlást kívánunk:

Felicity