Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü
Ön itt jár: > >

GYIK


Kedves Vásárlóink!

A hivatalos irányadó az ÁSZF és az adatvédelmi tájékoztató, de szeretnénk néhány, az Önöket a legjobban érdekelhető kérdések
közül néhányat itt közérthető nyelven megválaszolni.Személyesen az üzletünkbe látogató vevőink figyelmébe ajánljuk:
Ugyan az interneten kínált  termékeink a boltban mind megtalálhatók, de ha a webáruházunkban böngészve megtetszik valami, kérjük, RENDELJE MEG! Nincs kockázat!
Előnyei: ha megrendeli, pontosan tudjuk, Ön mire gondolt, Ön pedig tájékoztatást kap a termék átvételéről.
Ha nem tetszik, kicsi, nagy, stb. a kiválasztott termék, természetesen nem kell átvenni. Ha elviszik és otthon derül ki, hogy a termék akármilyen okból nem megfelelő, úgy 3 munkanapon azt - a boltból elvitt állapotában - vissza lehet hozni, a pénzt blokk ellenében visszafizetjük.

Termékeink:
Üzletünk jó minőségű használt gyerekruhákat, női és férfi ruhákat, játékokat, kiegészítőket forgalmaz. Amennyiben a termék mégis új, gyári címkével ellátott, úgy a megnevezés végére bekerül az "ÚJ" szó. (pl: 86-os csíkos napozó - ÚJ).


A vásárlás menete:

Webáruházunkban regisztráció, majd belépést követően vásárolhat. Vásárolhat regisztráció nélkül is, úgy a véglegesítéskor kérjük megadni az adatokat.
 

A kívánt termékeket kosárba helyezve a Bevásárlókosár menüpontban lehet megvenni. 
A megrendelésről minden esetben KÉT visszaigazoló e-mailt kap. Az első egy automata visszaigazolás, hogy a megrendelését befogadtuk.
A másodikat mi írjuk, ez tartalmazza a további teendőket, valamint, hogy megvan-e az összes kiválasztott termék.
Kérjük, várja meg ezt a második e-mailt az utalással, hogy elkerüljük az esetlegesen hiányzó tételek miatt a visszautalást.
A Felicity Webáruhát termékeit több helyen is forgalmazzuk, így ritkán, de néha előfordul, hogy nem tudjuk levenni időben a webáruházból. Ha ilyesmi előfordul, szíves elnézését kérjük.
 
Szállítás:
Személyes átvétel: Felicity Bababolt, 1116 Bp. Fehérvári út 213,
Albertfalvai termelői piac hátsó oldala. nyitva: h-cs: 9-17, p: 9-14
Boltunkban készpénzzel és bankkártyával is fizethet.
 
Az aktuális szállítási díjakról itt tájékozódhat.
 

Egyéb kérdéseivel, kéréseivel kérjük forduljon Vevőszolgálatunkhoz.

 


Jó vásárlást kíván:

Felicity