Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

5.715 Ft
Menny.:db

Várható szállítási idő raktáron lévő termékeknél: 1. Személyes átvétel: a rendelés leadása után szinte azonnal átvehető, termékeink raktáron vannak. (nyitvatartási időben) 2. Átutalás: az összeg beérkezte után átadjuk a csomagot a szállítónak, ezután 2-4 munkanap. 3. Utánvét: 2-4 munkanap.

Várható szállítási idő külső raktáron lévő terméknél: 1. Személyes átvétel: 4 munkanapon belül 2. Átutalás: az összeg beérkezte után átadjuk a rendelést a külső raktárnak, ezután 4-6 munkanap. 3. Utánvét: 4-6 munkanap. Ezeknél a termékeknél az időgarantált 1 napos csomagküldés nem választható!

Szállítási díjainkról itt tájékozódhatsz.

Termékeinket más platformokon is áruljuk, így előfordulhat,hogy a megrendelt termék már nincs meg. A biztonság kedvéért várd meg az utalással/elindulással, amíg visszaigazoljuk a termék(ek) meglétét és a pontos végösszeget.

Dumbledore varázspálcája - Harry Potter - ÚJ

Cikkszám: jel125 - al-012
Gyártó: Harry Potter
Elérhetőség: Raktáron, azonnal
Várható szállítás: 2023. február 02.
5.715 Ft
Menny.:db
Kívánságlistára teszem

Leírás és Paraméterek

Dumbledore varázspálcája - Harry Potter - ÚJ

Győzd le ellenfeledet egy varázslattal - legyen saját varázspálcád!

Minden Harry Potter rajongó számára tökéletes. Lehet pálca, fegyver, vagy csak dekoráció – de ami valójában: varázslat!

Albus Percival Wulfric Brian Dumbledore professzor  kitalált szereplő J. K. Rowling nagy sikerű Harry Potter-sorozatában. Dumbledore a Roxfort Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskola igazgatója és a Főnix Rendjének vezetője. Keresztneve, az Albus latin szó, jelentése: „fehér”, „tiszta”. A Dumbledore óangol nyelven „dongót” jelent.

Dumbledore a legerősebb varázslók egyike a világon, de rendkívüli erejét szinte sohasem használja fel, jóakaratú és hóbortos, a jó mágusok archetípusát testesíti meg, hasonlóan Merlinhez és Gandalfhoz. Együtt érez Harry Potter nehézségeivel, és alkalmanként elnézőbb a fiatal varázsló hibáival szemben, mint másokéval lenne. Azt mondják, ő az egyetlen varázsló, akitől Voldemort nagyúr valaha is félt.

Dumbledore-t magasnak és soványnak mutatják be a könyvek, hosszú ősz hajjal és szakállal. Égszínkék szeme, nagyon hosszú, görbe orra (úgy néz ki, mintha legalább két helyen eltörték volna) és hosszú ujjai vannak, ami talán az erős varázslók közös vonása, hiszen regénybeli ellenfelét, Voldemortot is hasonlóan jellemzi a szerző. Dumbledore félhold alakú szemüveget visel. Állítása szerint van egy átokheg a bal térde fölött, mely a teljes londoni metróhálózat térképét ábrázolja, de ez a közlés – mondhatni – kétséges hitelű.

Jelmez típusa Egyéb kiegészítő
Gyártó Harry Potter
Állapot új, címkés termék
Az oldal tetejére