Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Évzáró, ballagás, nyári ünnepek - és aztán NYÁÁÁR!

Évzáró, ballagás, nyári ünnepek - és aztán NYÁÁÁR!

Mindjárt kicsöngetnek!

Hamarosan itt az év vége, a ballagások és az évzárók ideje, utána pedig a várva-várt nyár. Mint ahogy minden más alkalomhoz, ehhez is fel kell öltözni elegánsan, ünnepibe. A lányoknak fehér blúz, (a nagyobbaknak esetleg matrózblúz), fekete vagy sötétkék szoknya, (fekete elegáns nadrág, ha a szoknya nagyon nem működik...), alkalmi cipő, a kislányoknak fehér zokni, a nagyobbaknak nylon harisnya, a fiúknak fehér hosszú vagy rövid ujjú ing, fekete nadrág, alkalmi cipő, fekete (igen! fekete!) zokni, nyakkendő kellhet. Intézménytől függően egy zakó is jól jöhet.

Nyári ünnepek

Ezek a fentebb nevezett ruhadarabok akkor is hasznosak, ha nyáron hivatalosak vagyunk egy nyári esküvőre, keresztelőre, vagy bármilyen más alkalomra. Érdemes úgy választanod, hogy legalább még fél évet kitartsanak. Lehet egy kicsit nagyobb, hogy a gyermek ne nője ki olyan hamar, de arra is figyelj, hogy azért ne több számmal legyen nagyobb - nem csinos, ha "lóg" a gyermeken az elegáns ruha.

Anyukák, nagymamamák, figyelem!

Nem csak a gyermeknek kell jól kinéznie - ideje magadra is figyelmet fordítani. Sokrétűen tudsz felöltözni kínálatunkból, akár ballagó gyermek anyukája/nagymamája/családtagja vagy, akár örömanya, vagy egy meghívott vendég egy eseményen.

Női alkalmi ruháink közül bőven tudsz választani itt

Mindenkinek jól jön egy...

Fantasztikus kiegészítő!  Egy pár csodás fülbevalóval, vagy egy finom kis ékszerrel még a legunalmasabb iskolai ünnepi öltözéket is izgalmassá teheted. A nyári alkalmakra pedig csak a fantázia szab határt. Egy jól megválasztott táska, hajpánt, vagy egy extravagáns ékszer egy egyszerű ruhát is nagyon feldob, úgyhogy csak bátran!

 

És aztán teljes erőből vakációóóóó!

Hogy a nyár is jól teljen, nyári sapkák, szandálok, rövid nadrágok, csinos nyári ruhák közül tudsz válogatni, szabadtéri játékaink pedig az önfeledt szórakozást hivatottak elősegíteni. A kisebbeknek homokozószetteket, a nagyobbaknak rollereket, görkorcsolyákat ajánlunk, valamint kicsiknek és nagyoknak olvasnivalókat, foglalkoztatókat, színezőket kínálunk, mert még nyáron is lehet rossz idő, vagy olyan meleg, hogy a szobába kényszerülünk.

 

 

 

Az oldal tetejére