Weboldalunk a felhasználói élmény fokozására cookie-kat használ. Ön jóváhagyja ezek használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Elfogadom
Menü

Átalakulunk "csak" webáruházzá!

Átalakulunk "csak" webáruházzá!

Az elmúlt időszak történései (legfőképpen a koronavírus), afelé terelt minket, hogy november 1-től átalakuljunk "csak" webáruházzá.

Kiket érint? cry

Akik eddig személyesen látogattak el hozzánk és a helyszínen, a bolti készletből vásároltak.

Mit jelent ez?

A boltban személyes vásárlásra 2020. november 1 után nincs mód, előzetesen meg kell rendelni a termékeket a webáruházban (nem elég kosárba rakni, véglegesíteni kell a rendelést).

Összekészítjük a termékeket, visszaigazoljuk és utána el tudsz jönni a csomagért. A helyszínen át tudod nézni az összekészített rendelést és ami nem kell, azt egyből ott is tudod hagyni. Ha hazaviszed és nem jó/nem tetszik/stb., 3 munkanapon belül visszahozhatod, a pénzt visszafizetjük.

Legfontosabb kérdések összegyűjtve (abból idézünk, amit eddig már feltettek nekünk olyan vásárlók, akikkel ezt már szóban közöltük):

Megszűnik a cég? surprised

Nem, a cég nem szűnik meg, csak a bolti, személyes vásárlásra nem lesz mód.

 

Megmarad a személyes átvétel? smile

Igen, de csak azt tudod majd személyesen átvenni, amit előzetesen megrendeltél a webáruházban és mi összekészítettük. Nyitva tartásunk: hétfőtől péntekig 9.00-15.00

 

Megmarad a GLS/PickPackpont/Csomagküldő.hu feladó/átvevőhely? smile

Igen, ez továbbra is működni fog.

 

Használd a webáruházat kedvedre - közel 20000 termék közül válogathasz, kényelmesen, számítógépről, telefonról, évszaktól függően a kandalló mellől, vagy a Balaton partjáról wink Rengeteg akciós termék, kedvenc mesehősös, vagy címkés, új áru vár Téged, ha pedig kifejezetten valamilyen márkára keresnél  rá, azt is megteheted nálunk.

 

Happy home shopping!

Felicity

www.felicity.hu